autobedrijf-imminkhuizen-f51bb280b06d604f52f92de865ae8aaf.png

Autobedrijf Imminkhuizen

OSW erkende auto inkoper in Langbroek
Welkom op de website van Autobedrijf Imminkhuizen. Wij zijn een merk- onafhankelijk autobedrijf wat gevestigd is in Langbroek. Bij ons kunt u terecht voor alles wat met uw auto te maken heeft. Ons bedrijf is uitgerust met een moderne werkplaats waar u terecht kunt voor A.P.K, onderhoud en reparatie van alle merken auto’s. Tevens voeren wij ook onderhoud uit aan uw leaseauto. Ook voor complete schadeafwikkeling bent u bij ons aan het juiste adres.

Al ruim 45 jaar staan wij bekend om onze kwaliteit en persoonlijke aandacht! Kom gerust kennis maken met ons, de koffie staat klaar!

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:30 - 16:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Autobedrijf Imminkhuizen

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Langbroek ? Autobedrijf Imminkhuizen is een OSW erkende auto opkoper in Langbroek . Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Autobedrijf Imminkhuizen zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Autobedrijf Imminkhuizen in Langbroek brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)