autobedrijf-john-boekelder-b-v--dbe43742c7814d3bbe1767916c9d9078.png

Autobedrijf John Boekelder B.V.

OSW erkende auto inkoper in Oss
Een betrouwbare autodealer met oog voor kwaliteit en klantvriendelijkheid. Een trend die tot op de dag van vandaag wordt voortgezet. Een autobedrijf waar de klant zich nog terecht koning mag voelen. Ondanks de groei van het bedrijf staat autobedrijf John Boekelder nog steeds voor een persoonlijke aanpak. Het voordeel van Boekelder laat zich meten door net dat beetje meer service, aandacht, begrip en oog voor kwaliteit.

Autobedrijf John Boekelder heeft een ruim aanbod op het gebied van mobiliteit. Wij zijn dan ook niet voor niets uw mobiliteitspartner sinds 1981.

Openingstijden

Maandag
08:00 - 18:00
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 18:00
Vrijdag
08:00 - 18:00
Zaterdag
08:00 - 18:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Autobedrijf John Boekelder B.V.

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Oss ? Autobedrijf John Boekelder B.V. is een OSW erkende auto opkoper in Oss . Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Autobedrijf John Boekelder B.V. zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Autobedrijf John Boekelder B.V. in Oss brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)