autobedrijf-john-klein-gunnewiek-7c274e966a028464d65b49fdc450aa5b.jpg

Autobedrijf John Klein Gunnewiek

OSW erkende auto inkoper in Groenlo
Bij Garage John Klein Gunnewiek bent u aan het goede adres als u op zoek bent naar een occasion. Wij hebben altijd diverse modellen in verschillende prijsklassen op voorraad. Bovendien staan onze occasions garant voor zekerheden die worden ondersteund door de Bovag en de Nationale Auto Pas.
De Nationale Auto Pas die standaard wordt bijgeleverd, garandeert u dat de kilometerstand correct is. Vanzelfsprekend wordt de auto bij aflevering APK gekeurd en krijgt deze een uitgebreide onderhoudsbeurt en een volledige poetsbehandeling.
Daarnaast wordt op iedere auto met een verkoopprijs van meer dan 4.500,- euro een Bovag garantiebewijs verstrekt. Met dit certificaat heeft u recht op 6 maanden volledige BOVAG garantie. Uiteraard wordt er ook garantie verstrekt van auto's beneden de € 4.500,-. Informeer naar de mogelijkheden.
Wij verkopen alle merken zowel nieuw als gebruikt.
Ook voor lichte bedrijfswagens bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij zijn een universeel autobedrijf. Wij volgen in onze werkplaats de laatste ontwikkelingen in de autotechniek op de voet. Ons gekwalificeerde personeel is in staat uw personenwagen, bedrijfswagen of camper goed te onderhouden en te repareren. Wij hebben scherpe prijzen en geen lange wachttijden. Op al onze leveringen en werkzaamheden zijn de BOVAG verkoop- en leveringsvoorwaarden van toepassing.
Tevens kunnen en mogen wij ook onderhoud en reparatie uitvoeren voor bijna alle leasemaatschappijen.

Natuurlijk kunt u bij Garage John Klein Gunnewiek terecht voor uw Algemene Periodieke Keuring, kortweg, de APK-keuring. De APK is een in Europa wettelijk verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. Afhankelijk van het voertuig, de datum dat deze voor het eerst op de weg is toegelaten en het soort brandstof, moet dat vanaf het derde of het vierde levensjaar. De werkplaats beschikt over moderne technische apparatuur die nodig zijn voor de APK-keuring, viergastest, diesel roetmeting en de remmentestbank. Wij kunnen APK uitvoeren aan alle personen auto's, campers en bedrijfswagens tot 3500 kg.

John Klein Gunnewiek: “Wij zijn een universeel autobedrijf waar Service en Kwaliteit nog met HOOFDLETTERS wordt geschreven”

Openingstijden

Maandag
08.00 - 18.00
Dinsdag
08.00 - 18.00
Woensdag
08.00 - 18.00
Donderdag
08.00 - 18.00
Vrijdag
08.00 - 18.00
Zaterdag
09.00 - 16.00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Autobedrijf John Klein Gunnewiek

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Groenlo? Autobedrijf John Klein Gunnewiek is een OSW erkende auto opkoper in Groenlo. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Autobedrijf John Klein Gunnewiek zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Autobedrijf John Klein Gunnewiek in Groenlo brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)