autobedrijf-john-klein-gunnewiek-7c274e966a028464d65b49fdc450aa5b.jpg

Autobedrijf John Klein Gunnewiek

Ruurloseweg 70 (route)
Groenlo

Openingstijden

Maandag
08.00 - 18.00
Dinsdag
08.00 - 18.00
Woensdag
08.00 - 18.00
Donderdag
08.00 - 18.00
Vrijdag
08.00 - 18.00
Zaterdag
09.00 - 16.00
Zondag
Gesloten
Deel dit bedrijf

Over Autobedrijf John Klein Gunnewiek

Bij Garage John Klein Gunnewiek bent u aan het goede adres als u op zoek bent naar een occasion. Wij hebben altijd diverse modellen in verschillende prijsklassen op voorraad. Bovendien staan onze occasions garant voor zekerheden die worden ondersteund door de Bovag en de Nationale Auto Pas.
De Nationale Auto Pas die standaard wordt bijgeleverd, garandeert u dat de kilometerstand correct is. Vanzelfsprekend wordt de auto bij aflevering APK gekeurd en krijgt deze een uitgebreide onderhoudsbeurt en een volledige poetsbehandeling.
Daarnaast wordt op iedere auto met een verkoopprijs van meer dan 4.500,- euro een Bovag garantiebewijs verstrekt. Met dit certificaat heeft u recht op 6 maanden volledige BOVAG garantie. Uiteraard wordt er ook garantie verstrekt van auto's beneden de € 4.500,-. Informeer naar de mogelijkheden.
Wij verkopen alle merken zowel nieuw als gebruikt.
Ook voor lichte bedrijfswagens bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij zijn een universeel autobedrijf. Wij volgen in onze werkplaats de laatste ontwikkelingen in de autotechniek op de voet. Ons gekwalificeerde personeel is in staat uw personenwagen, bedrijfswagen of camper goed te onderhouden en te repareren. Wij hebben scherpe prijzen en geen lange wachttijden. Op al onze leveringen en werkzaamheden zijn de BOVAG verkoop- en leveringsvoorwaarden van toepassing.
Tevens kunnen en mogen wij ook onderhoud en reparatie uitvoeren voor bijna alle leasemaatschappijen.

Natuurlijk kunt u bij Garage John Klein Gunnewiek terecht voor uw Algemene Periodieke Keuring, kortweg, de APK-keuring. De APK is een in Europa wettelijk verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. Afhankelijk van het voertuig, de datum dat deze voor het eerst op de weg is toegelaten en het soort brandstof, moet dat vanaf het derde of het vierde levensjaar. De werkplaats beschikt over moderne technische apparatuur die nodig zijn voor de APK-keuring, viergastest, diesel roetmeting en de remmentestbank. Wij kunnen APK uitvoeren aan alle personen auto's, campers en bedrijfswagens tot 3500 kg.

John Klein Gunnewiek: “Wij zijn een universeel autobedrijf waar Service en Kwaliteit nog met HOOFDLETTERS wordt geschreven”Nog geen reviews