autobedrijf-klop-ebe330851db808e95f40103cbbd774fd.png

Autobedrijf Klop

OSW erkende auto inkoper in Lunteren
Autobedrijf Klop is een professioneel autobedrijf. Goed in de verkoop en het onderhoud van nieuwe en gebruikte auto’s van alle merken. U ervaart bij ons de gastvrijheid en het persoonlijke contact dat ons familiebedrijf eigen is. Tegelijk profiteert u van onze hoge kwaliteit en professionele werkplaats. Die combinatie trekt al jarenlang autorijders uit de regio naar Lunteren.

Gerrit Klop begon in 1979, ’s avonds en zaterdags, met de verkoop en reparatie van occasions. In 1993 ging hij officieel van start als autobedrijf. Uitvalsbasis was een kleine garage aan de Mielweg in Lunteren. Al snel kwam zijn zoon Jan Klop in het bedrijf. In 2001 verhuisde Autobedrijf Klop naar een nieuw pand in Lunteren. Dichtbij Lunteren, naast de A30. Op dit adres zetten Gerrit en Jan Klop, samen met het monteursteam, zich dagelijks in voor een tevreden autorijder.

U bent er welkom!

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:30
Dinsdag
08:00 - 17:30
Woensdag
08:00 - 17:30
Donderdag
08:00 - 17:30
Vrijdag
08:00 - 17:30
Zaterdag
08:30 - 12:30
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Autobedrijf Klop

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Lunteren? Autobedrijf Klop is een OSW erkende auto opkoper in Lunteren. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Autobedrijf Klop zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Autobedrijf Klop in Lunteren brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)