autobedrijf-knoop-maarsen-b-v--d6fd37b828b7d0bae767155dbb7ce051.png

Autobedrijf Knoop Maarsen B.V.

OSW erkende auto inkoper in Maarssen
Natuurlijk denken mensen na over een onderhoudsbeurt voor hun auto. Het gaat immers over de betrouwbaarheid van de auto, de eigen veiligheid en over geld. Maar er zijn zo veel aanbieders met elk hun eigen prijs. Met welke garage moet u nu in zee gaan?

Wij bij Autobedrijf Knoop in Maarssen en Breukelen weten daar het antwoord wel op. Voor uw Mazda's en Chevrolets bent u bij onze werkplaats sowieso natuurlijk het beste uit. Wij zijn tenslotte dealer van Mazda en gespecialiseerd in Chevrolet. Onze werkplaats is erkend merkservicepunt voor Mazda. Wij kennen uw auto als de beste. Maar ook voor overige merken kunt u terecht bij onze werkplaatsen in de regio Utrecht.

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 21:00
Zaterdag
10:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Autobedrijf Knoop Maarsen B.V.

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Maarssen ? Autobedrijf Knoop Maarsen B.V. is een OSW erkende auto opkoper in Maarssen . Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Autobedrijf Knoop Maarsen B.V. zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Autobedrijf Knoop Maarsen B.V. in Maarssen brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)