autobedrijf-marco-van-beek-3e8537ac8dad404b5b5df6a3c2fdc2d6.png

Autobedrijf Marco van Beek

OSW erkende auto inkoper in Steenwijkerwold
Wij zijn uw Steenwijkerwold, NL Nieuw &Gecertificeerde Dealerschap in de buurt van
Als u zich afvraagt ??waar Marco van Beek de dichtstbijzijnde dealer in uw buurt is? Oldemarktseweg 82, Steenwijkerwold, NL 8341 SH. U kunt onze verkoopafdeling bellen op , de werkplaats op , en ons magazijn op . Hoewel Marco van Beek in Steenwijkerwold, niet 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend is - onze website is altijd open. Op onze website kunt u foto's bekijken van de nieuw models van auto’s welke u wellicht wilt kopen of leasen, zoek in onze gehele inventaris van nieuw en occasion voertuigen. Vergeet ook niet om naar onze Marco van Beek Dealer Reviews pagina te gaan voor het laatste commentaar van onze klanten.

Openingstijden

Maandag
08:00 - 18:00
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 18:00
Vrijdag
08:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Autobedrijf Marco van Beek

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Steenwijkerwold ? Autobedrijf Marco van Beek is een OSW erkende auto opkoper in Steenwijkerwold . Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Autobedrijf Marco van Beek zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Autobedrijf Marco van Beek in Steenwijkerwold brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)