autobedrijf-middelman--8533806b00c3c6a3f5a45911d4e5df88.png

Autobedrijf Middelman

OSW erkende auto inkoper in Nieuwerkerk aan den IJssel
Middelman Auto's staat al jaren bekend om zijn uitstekende service en goede kwaliteit, die het in combinatie met de scherpe prijzen voor u aantrekkelijk maakt eens een kijkje te komen nemen op onze site en showroom.

Alle werkzaamheden worden binnenshuis uitgevoerd aan onze nieuwe locatie aan de Hoofdweg Noord in Nieuwerkerk aan den IJssel (naast bouwmarkt Hornbach). Onze nieuwe showroom laat een uitgebreid aanbod van onze modellen zien.

U kunt bij ons terecht voor aankoop, inruil en onderhoud voor nieuwe of gebruikte personen-, bedrijfs- en kampeer auto's. Verder kunt u bij ons terecht voor alle schadereparaties. Tevens verzorgen wij APK keuringen en doen wij reparaties aan alle merken personenauto's en bedrijfswagens.

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Autobedrijf Middelman

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Nieuwerkerk aan den IJssel? Autobedrijf Middelman is een OSW erkende auto opkoper in Nieuwerkerk aan den IJssel. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Autobedrijf Middelman zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Autobedrijf Middelman in Nieuwerkerk aan den IJssel brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)