autoberdrijf-niemantsverdriet-8238b6495cb92eff87c19fe1a49becec.png

Autoberdrijf Niemantsverdriet

OSW erkende auto inkoper in Poortvliet
Autobedrijf Niemantsverdriet is een modern, universeel autobedrijf, waar vakmanschap, kwaliteit en service hand in hand gaan. Al meer dan 40 jaar gevestigd in Poortvliet (Gem. Tholen in Zeeland) tegen West- Brabant aan, dus vlakbij Bergen op Zoom, Halsteren en Steenbergen. Onze kracht zit hem in flexibiliteit, klantgericht denken en het kunnen leveren van een totaalpakket voor uw auto.

U kunt bij ons terecht voor onderhoud aan alle merken en typen personen- en bestelauto’s en APK-keuringen voor zowel benzine- als dieselvoertuigen. Ook leaseauto’s worden door ons onderhouden. We werken samen met bijna alle leasemaatschappijen.

Bent u op zoek naar een andere auto, kijk dan eens naar ons brede aanbod van occasions. Gaat uw voorkeur uit naar een nieuwe auto, dan leveren wij u de auto van uw keuze. Zonder dat het uitmaakt op welk merk auto uw keuze valt.

Openingstijden

Maandag
07:30 - 17:30
Dinsdag
07:30 - 17:30
Woensdag
07:30 - 17:30
Donderdag
07:30 - 17:30
Vrijdag
07:30 - 17:30
Zaterdag
07:30 - 15:30
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Autoberdrijf Niemantsverdriet

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Poortvliet? Autoberdrijf Niemantsverdriet is een OSW erkende auto opkoper in Poortvliet. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Autoberdrijf Niemantsverdriet zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Autoberdrijf Niemantsverdriet in Poortvliet brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)