autobedrijf-oprins-d82661619e762e9b76d1dbb50e5b752f.png

Autobedrijf Oprins

OSW erkende auto inkoper in Breda
U bent op zoek naar het juiste bedrijf dat betrouwbaar is en goed werk levert? Maar waar vindt u zo'n bedrijf? En hoe weet u zeker dat een bedrijf zijn beloftes nakomt? Ons bedrijf bestaat al ruim 35 jaar en wij zijn lid van BOVAG, waardoor u zeker bent van uitstekende service en u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat natuurlijk ook voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan ook blijven voldoen.
Daarnaast sluiten wij altijd een schriftelijke overeenkomst met de klant, waarop al Uw wensen en afspraken worden genoteerd. Op deze manier kunt u op een veilige manier afspraken met ons maken en zijn zorgen verleden tijd.

Wij zijn een bedrijf dat tal van mogelijkheden biedt: zo zijn wij Daihatsu service dealer, leveren we alle andere merken nieuw (inclusief originele fabrieksgarantie), bieden wij Bosch Car Service onderhoud en reparatie aan alle merken met behoud van fabrieksgarantie en bieden we occasions aan in alle prijsklassen!

Bij Autobedrijf Oprins bent u van harte welkom voor een proefrit of oriënterend gesprek. Wij adviseren u graag over ons aanbod van bij dealers ingeruilde occasions maar natuurlijk ook over nieuwe auto's van alle merken, reparatie en onderhoud, onderdelen en accessoires. Onze showroom biedt u een ruim assortiment en hier kunt u in alle rust het aanbod bekijken. Een vrijblijvende proefrit zien wij als vanzelfsprekend. En mocht het door u gewenste voertuig niet op voorraad zijn nodigen wij u uit geheel vrijblijvend een zoekopdracht te plaatsen, door ons grote netwerk kunnen wij vrijwel altijd de door u gewenste auto aanbieden.

Ook voor (ruit-)schade, financiering en verzekering bent u bij ons aan het juiste adres. Onze medewerkers zijn U graag van dienst!

Openingstijden

Maandag
07:30 - 17:30
Dinsdag
07:30 - 17:30
Woensdag
07:30 - 17:30
Donderdag
07:30 - 17:30
Vrijdag
07:30 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Autobedrijf Oprins

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Breda? Autobedrijf Oprins is een OSW erkende auto opkoper in Breda. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Autobedrijf Oprins zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Autobedrijf Oprins in Breda brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)