autobedrijf-pijpker-v-o-f--0a8cd2f07fd186c8fd1bb1fcadd4ab99.png

Autobedrijf Pijpker V.O.F.

OSW erkende auto inkoper in Noordhorn
Autobedrijf Pijpker: dé Toyota garage en dealer van Groningen

Meer dan een autodealer... Ook voor auto service, onderhoud en reparatie.

Uw Toyota auto vindt u bij Autobedrijf Pijpker in het mooie Noordhorn, nabij Groningen. Een echte dorpsgarage. Wij zijn sinds 1983 dé officiële Toyota erkend reparateur uit regio Groningen. Bij ons vindt u bijvoorbeeld de nieuwe Toyota modellen zoals AYGO, Yaris, Auris en Prius. Ook vindt u de beste occasions bij ons. Bekijk ons aanbod online, en kom vrijblijvend langs.
Maar er is meer: voor auto reparatie en service is er onze werkplaats. Onze werkplaats biedt u de beste service, zoals een APK keuring, wintercheck of nieuwe banden. Wij repareren uw auto.

Plan uw afspraak online in, omdat u vervolgens weer veilig de weg op kan.

Wij zijn niet alleen Toyota erkend reparateur, maar voeren ook alle reparaties van alle merken uit in onze werkplaats. Snel weer veilig de weg op dankzij onze hulp! Ons team van gecertificeerde monteurs staat voor u klaar in Noordhorn, dichtbij Groningen. Ook in geval van nood, dan voeren wij een spoedreparatie uit. U kunt ook een leenauto krijgen. Zo blijft u mobiel. Wij bieden altijd een goede en persoonlijke service. Wat kunnen wij u bieden?

Auto onderhoud voor grote of kleine onderhoudsbeurten.
Autoservice voor winterchecks en APK keuringen.
Autoreparatie, wij repareren alle defecten.
Auto onderdelen, wij hebben bijvoorbeeld autobanden voor scherpe prijzen.
Auto schade, wij kunnen al uw schade repareren.
Ook verzorgen wij leenauto's voor wanneer u uw auto voor een langere tijd kwijt bent

Openingstijden

Maandag
07:45 - 18:00
Dinsdag
07:45 - 18:00
Woensdag
07:45 - 18:00
Donderdag
07:45 - 18:00
Vrijdag
07:45 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Autobedrijf Pijpker V.O.F.

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Noordhorn? Autobedrijf Pijpker V.O.F. is een OSW erkende auto opkoper in Noordhorn. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Autobedrijf Pijpker V.O.F. zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Autobedrijf Pijpker V.O.F. in Noordhorn brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)