56049d4a86f26778f6443adf4930f9dd707612ff.png

Autobedrijf Pouwels

OSW erkende auto inkoper in Oss
Welkom bij Autobedrijf Pouwels; een vakkundig universeel autobedrijf voor onderhoud en reparatie. Ook hebben wij een ruim aanbod in jonge occasions om ook zo aan ieders wensen te voldoen. Zowel bij de aankoop van uw nieuwe auto als in het onderhoud en de reparatie zijn wij door onze ruime ervaring en vakkennis een uitstekende keuze. Door ons ruime aanbod occasions zit er altijd wel een auto tussen die bij u past. Voor onderhoud bent u bij ons ook aan juiste adres. De wens van de klant voorop, en dat merkt u. Is het nu voor regulier onderhoud of een ingewikkelde reparatie? Wij zorgen ervoor dat elke auto die de werkplaats verlaat aan alle kwaliteitseisen voldoet.

Al jaren zijn wij een gevestigd bedrijf dat staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. De wens van de klant staat bij ons hoog in het vaandel. Autobedrijf Pouwels staat voor betrouwbaarheid.

Wij willen niet de goedkoopste zijn, maar graag de allerbeste. Wij van Pouwels houden van auto's. En andersom: AUTO'S HOUDEN VAN POUWELS

Openingstijden

Maandag
08:15 - 18:00
Dinsdag
08:15 - 18:00
Woensdag
08:15 - 18:00
Donderdag
08:15 - 18:00
Vrijdag
08:15 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Autobedrijf Pouwels

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Oss ? Autobedrijf Pouwels is een OSW erkende auto opkoper in Oss . Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Autobedrijf Pouwels zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Autobedrijf Pouwels in Oss brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)