autobedrijf-rutten-weert-b-v--19195ebc9c3016db12d2b3939eba314b.png

Autobedrijf Rutten Weert B.V.

OSW erkende auto inkoper in Weert
De Rutten Groep bestaat, met haar vier vestigingen in de regio Limburg en Brabant, uit gespecialiseerde bedrijven op het gebied van (auto)mobiliteit. Dat betekent meer dan alleen auto's verkopen en onderhouden.

Sinds de oprichting is Volvo Rutten een begrip in de regio. Inmiddels bestaat de Rutten Groep uit vier Volvo dealerbedrijven, een universele leasemaatschappij en zijn er nauwe samenwerkingsverbanden met schadeherstel bedrijven.

Dankzij ons ‘'one-stop-shopping'' principe kunt u met slechts één telefoontje alle aspecten rondom uw persoonlijke mobiliteit, of de mobiliteit van uw bedrijf regelen.

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Autobedrijf Rutten Weert B.V.

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Weert ? Autobedrijf Rutten Weert B.V. is een OSW erkende auto opkoper in Weert . Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Autobedrijf Rutten Weert B.V. zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Autobedrijf Rutten Weert B.V. in Weert brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)