autobedrijf-semtexx-ff4308206ed335b60bb2e766933ecc0b.png

autobedrijf semtexx

OSW erkende auto inkoper in Zutphen
Onze geschiedenis:

Nadat Danny al jaren als monteur bij verschillende dealers en universele garages werkzaam was geweest, is het idee ontstaan om zijn eigen garage te gaan starten. Daarbij kwam meteen de eerste “hobbel”, want wat moest de naam worden van dit bedrijf? Aangezien er in de regio al meerdere autobedrijven bestaan met de naam Mulder, leek ons dat niet meteen de beste optie. Na wat brainstormen kwamen we uiteindelijk via de namen van onze kinderen, Sem en Tess, op de naam Semtexx. Dit paste mooi bij de werkzaamheden van het bedrijf destijds, die toen alleen nog maar uit chiptuning en xenonverlichting bestond. Aangezien je met het chiptunen extra vermogen, en dus power geeft aan een auto, paste Semtexx (kneedbaar explosief) daar mooi bij.

En dus werd in mei 2007 gestart met het tunen van auto’s en het monteren van xenon verlichting. Dit allemaal naast een fulltime baan, en dus alleen in de avonduren en in het weekend. In februari 2008 werden de werkzaamheden uitgebreid naar het apk keuren en onderhouden van alle voorkomende auto’s en bedrijfsbussen. Ook kwam er de inkoop- en verkoop van auto’s bij, en werden er banden en velgen toegevoegd aan de werkzaamheden. Tevens werden de openingstijden uitgebreid naar vier dagen per week. Al snel werd de vraag erg groot en voldeed het huidige pand op de Kleine Belt op het industrieterrein in Zutphen niet meer.
Er werd dus uitgekeken naar een grotere locatie, die we op 1 januari 2009 vonden op de Vordenseweg in Warnsveld. Een mooie zichtlocatie met meer mogelijkheden. Eenmaal aan de Vordenseweg zijn de werkzaamheden wederom uitgebreid met een airco-apparaat om ook het airco systeem na te kunnen kijken en te kunnen vullen. Tevens kwam er een uitleescomputer bij, waardoor het mogelijk is om diagnose te stellen bij alle voorkomende auto’s en bedrijfsbussen.

Ook daar nam de vraag van klanten enorm toe, en hebben wij na bijna vier jaar de keuze moeten maken, mede door de gevaarlijke situaties die ontstonden door o.a. de parkeermogelijkheden, om op zoek te gaan naar een nieuwe en veilige locatie, voor onze klanten en voor ons. Deze hebben wij inmiddels gevonden op de Stoven 23A in Zutphen. Een ruim pand, met goede parkeermogelijkheden en voldoende werkruimte, zowel binnen als buiten. Ook hier zullen wij onze klanten met dezelfde service en scherpe tarieven van dienst zijn, zoals onze klanten inmiddels van ons gewend zijn.

Openingstijden

Maandag
08:15 - 17.30
Dinsdag
08:15 - 17.30
Woensdag
08:15 - 17.30
Donderdag
08:15 - 17.30
Vrijdag
08:15 - 17.30
Zaterdag
09:00 - 13:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan autobedrijf semtexx

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Zutphen? autobedrijf semtexx is een OSW erkende auto opkoper in Zutphen. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. autobedrijf semtexx zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij autobedrijf semtexx in Zutphen brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)