Autobedrijf T. van Mensvoort B.V.

OSW erkende auto inkoper in Leende
Autobedrijf Tom van Mensvoort is al meer dan 25 jaar een begrip in Leende en omstreken. Autobedrijf van Mensvoort B.V. is inmiddels uitgegroeid tot een modern ingericht universeel autobedrijf dat al vanaf 1987 hét adres is voor een jong gebruikte occasion.

Ons aanbod wordt zorgvuldig door ons geselecteerd en bestaat daarom uit een voorraad van zo’n 80 à 90 auto’s die nét dat beetje meer hebben.

We zijn al 25 jaar lid van de BOVAG en zijn sinds 2005 aangesloten bij een formule genaamd AD autobedrijf. Dit heeft als voordeel een groot samenwerkingsverband in heel Europa.

Wij kiezen er bewust voor om niet naar een groter bedrijf door te groeien. De klantvriendelijkheid en vooral de persoonlijke benadering naar de klant blijft daardoor gewaarborgd.

Dit wordt door veel van onze klanten als zeer positief ervaren en komen daarom graag terug op de gezellige Brabantse sfeer.

Graag tot ziens in Leende

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Autobedrijf T. van Mensvoort B.V.

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Leende ? Autobedrijf T. van Mensvoort B.V. is een OSW erkende auto opkoper in Leende . Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Autobedrijf T. van Mensvoort B.V. zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Autobedrijf T. van Mensvoort B.V. in Leende brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)