autobedrijf-tappel-35cfa1699d86524a98ac18675fc1e70c.png

Autobedrijf Tappel

OSW erkende auto inkoper in Assen
Wij van autobedrijf Tappel hebben meer dan 50 jaar lang nieuwe auto's verkocht, maar hebben inmiddels onze bakens verzet, en verkopen nu inmiddels bijna alleen nog maar mooie gebruikte auto's waar de boekjes van aanwezig zijn of de historie van bekend. Natuurlijk wordt door ons de kilometerstand gecontroleerd.
Door de verkoop van deze mooie gebruikte auto's en onze topservice heeft u 100 % kwaliteit voor een zeer scherpe prijs.

Als volstrekt onafhankelijk autobedrijf krijgen we steeds meer cliënten. De klant let scherp op kosten en kwaliteit. Zij vinden ons een goede partner in de aankoop van een auto.
Met het ruime aanbod van vele occasions in alle merken en vooral in lage prijsklassen, kunnen wij u helpen aan een voertuig dat bij uw wensen en budget past.

Wanneer u voor onderhoud of reparatie naar onze garage moet dan is uw auto bij ons in goede handen. Wij beschikken namelijk over getrainde monteurs en over een moderne werkplaats met moderne apparatuur.

Openingstijden

Maandag
08:00 - 18:00
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 18:00
Vrijdag
08:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Autobedrijf Tappel

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Assen? Autobedrijf Tappel is een OSW erkende auto opkoper in Assen. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Autobedrijf Tappel zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Autobedrijf Tappel in Assen brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)