autobedrijf-tiems-en-nijboer-92070279ba337937bef82b2d661787e8.png

Autobedrijf Tiems en Nijboer

OSW erkende auto inkoper in Emmeloord
Al sinds 1960 is de naam Tiems verbonden met het merk Fiat. Tiems sr is toen in Creil begonnen met het dealerschap en was daarmee een van de eerste autobedrijven in de Noordoostpolder. Het bedrijf is later overgegaan naar Tiems jr en deze is samen met Lambert Nijboer in 1998 Autobedrijf Tiems en Nijboer begonnen in Emmeloord. Vanaf die tijd fungeert Creil als een service station, compleet met werkplaats, wasbox en tankstation. In Emmeloord hebben wij een uiterst moderne showroom en werkplaats. Hier worden de merken Fiat en Fiat Bedrijfswagens gevoerd en zijn wij erkend reparateur van Alfa Romeo.
Doordat wij zelfstandig zijn en niet tot een grote dealergroep behoren kunnen wij zeer persoonlijk en klantgericht werken, dit resulteert in een grote vaste klantenkring welke blijft groeien.
Veel van onze klanten maken gebruik van een persoonlijke site, deze is bedoeld om u, als onze relatie, volledig op de hoogte te houden van nuttige en praktische zaken rondom uw eigen auto. Kijk op onze website voor meer informatie.

Ook is het prettig dat wij erg weinig verloop van personeel hebben, waardoor u dezelfde contactpersonen kunt houden, wat wel zo vertrouwd werkt.

Hopelijk mogen wij u binnenkort verwelkomen in ons bedrijf.

Openingstijden

Maandag
08:00 - 18:00
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 18:00
Vrijdag
08:00 - 21:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Autobedrijf Tiems en Nijboer

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Emmeloord? Autobedrijf Tiems en Nijboer is een OSW erkende auto opkoper in Emmeloord. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Autobedrijf Tiems en Nijboer zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Autobedrijf Tiems en Nijboer in Emmeloord brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)