Automobielbedrijf van As B.V.

OSW erkende auto inkoper in apeldoorn
Bedrijfsprofiel

Als autobedrijf willen wij u als klant ontzorgen. Voor u houdt dat in dat u slechts 1 adres nodig heeft voor uw mobiliteit; het adres van Autobedrijf Van As. Wij verzorgen bijvoorbeeld al het onderhoud en eventuele reparaties aan uw auto, adviseren u bij de aankoop van een andere auto en bieden u zelfs de mogelijk om uw autoverzekering en autofinanciering bij ons af te sluiten. Daarnaast ontzorgen wij u op het gebied van autoleasing, waarbij uw leasemaatschappij tegelijkertijd uw autobedrijf is. Wel zo makkelijk.

Bij alles wat we doen staan kwaliteit en een goed en persoonlijk advies voorop. Een goed advies betekent voor u dat wij met u meedenken over het gebruik van uw auto. Zowel nu als in de toekomst. Een goed advies kan gaan over de aanschaf van een andere auto maar bijvoorbeeld ook over een eventuele reparatie. Kwaliteit betekent voor u dat er gekwalificeerde monteurs aan uw auto werken. Zij gebruiken kwaliteitsonderdelen en kwaliteitsgereedschappen bij alle werkzaamheden die zij uitvoeren. Alleen op die manier kunnen wij uw auto op de beste manier onderhouden en repareren.

De geschiedenis

In 1962 begon Cor van As senior aan het Oogstpad in Apeldoorn met het sleutelen aan auto’s in de garage bij zijn ouderlijk huis. Naast zijn werk als automonteur ging hij ’s avonds in zijn eigen tijd verder. Zijn vakmanschap ging als snel van mond tot mond en steeds meer mensen wisten hem te vinden. Totdat zijn klantenkring zo hard groeide dat hij er niet omheen kon: Garage Van As werd een feit. In 1963 nam hij zijn intrek aan de Orderparkweg waar het bedrijf verder groeide. Samen met zijn vrouw Eef maakte hij lange dagen om het bedrijf uit te breiden. Een van de zes kinderen, Cor junior, was al op jonge leeftijd dagelijks te vinden in de garage. Elk vrij uurtje besteedde hij aan het sleutelen aan auto’s en een praatje maken met de klanten. De naamsbekendheid groeide flink door. Garage Van As was in 1967 een van de eerste Mazda-dealers in Nederland.

Hattemse beek

In 1980 verhuisde het bedrijf naar het huidige adres, de Hattemse Beek ook in Apeldoorn. Garage Van As werd Autobedrijf Van As. In 1987 besloot Cor senior het Mazda dealerschap te beëindigen. In 1992 werd het bedrijf overgenomen door Cor junior. Deze besloot om het dealerschap van Subaru voor Apeldoorn en omgeving op zich te nemen. 10 jaar later, in 2002, koos Cor ervoor om het Subaru dealerschap te stoppen en daarmee als merkonafhankelijk autobedrijf verder te gaan. De gedachte daarachter is u als klant nog meer te kunnen bieden.

Verleden en toekomst

Ons bedrijf heeft een mooie historie waar we erg trots op zijn. Dit betekent niet dat we vooral achterom kijken. Wij zijn juist gegroeid door de moderne, technologische ontwikkelingen te blijven volgen. En dat doen we nog steeds. Alleen op die manier kan uw auto op de beste manier onderhouden worden.

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:00
Dinsdag
08:00 - 17:00
Woensdag
08:00 - 17:00
Donderdag
08:00 - 17:00
Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 14:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Automobielbedrijf van As B.V.

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in apeldoorn? Automobielbedrijf van As B.V. is een OSW erkende auto opkoper in apeldoorn. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Automobielbedrijf van As B.V. zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Automobielbedrijf van As B.V. in apeldoorn brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)