autobedrijf-van-den-berk-7ab5943a3b8ec1bb57303a54d8892554.png

Autobedrijf van den Berk

OSW erkende auto inkoper in Schijndel
Autobedrijf van den Berk is het onafhankelijk universeel autobedrijf bij u in de regio en is gespecialiseerd in de merken Volkswagen, Audi, Seat en Skoda. Bij ons kunt u terecht voor alle mogelijke werkzaamheden aan uw Personenauto en Bedrijfsauto zoals: onderhoud, reparatie, apk- keuringen, airco onderhoud en reparatie, auto- en ruitschade. Onze moderne werkplaats beschikt over de nieuwste apparatuur zodat uw auto, ook met de huidige technieken, bij ons in goede handen is. Wij hebben voor u altijd een gratis vervangende auto klaar staat (vraag hier wel even naar bij het maken van een afspraak).

Tevens hebben wij een ruime keus uit diverse betrouwbare occasions. Bent u op zoek naar een nieuwe auto of staat uw droomauto er niet bij. Neem dan contact met ons op en wij zoeken de auto die bij u past.

Openingstijden

Maandag
08:00 - 18:00
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 18:00
Vrijdag
08:00 - 18:00
Zaterdag
0900 - 14:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Autobedrijf van den Berk

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Schijndel? Autobedrijf van den Berk is een OSW erkende auto opkoper in Schijndel. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Autobedrijf van den Berk zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Autobedrijf van den Berk in Schijndel brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)