autobedrijf-van-mourik-444d78b1943bb8c9fa4f075551433eae.png

Autobedrijf van Mourik

OSW erkende auto inkoper in Culemborg
Wij zijn een gerenommeerd familiebedrijf en al vele jaren een vertrouwd adres voor u en uw auto.

In juli 2009 zijn wij verhuisd naar onze nieuwe locatie, waar we u nog beter van dienst kunnen zijn. U kunt bij ons terecht voor een betaalbare reparatie, APK in onze moderne werkplaats, voor een nieuwe auto uit onze mooie showroom en voor een perfecte wasbeurt van uw auto in onze carwash. Daarnaast kunt u bij ons rekenen op een uitstekende service.

Op deze site vindt u uitgebreide informatie over alle aspecten van ons bedrijf maar u bent van harte welkom om persoonlijk kennis te komen maken.
Wij zien u graag.

Openingstijden

Maandag
08:00 - 18:00
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 18:00
Vrijdag
08:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Autobedrijf van Mourik

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Culemborg? Autobedrijf van Mourik is een OSW erkende auto opkoper in Culemborg. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Autobedrijf van Mourik zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Autobedrijf van Mourik in Culemborg brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)