autobedrijf-van-rijsewijk-9bfa9c291e44f1d8d8d282f31dec8dad.png

Autobedrijf van Rijsewijk

OSW erkende auto inkoper in Berkel-Enschot
Autobedrijf van Rijsewijk is hét totaal bedrijf voor uw auto onderhoud. We verzorgen onderhoud, reparaties en APK-keuringen van alle merken personenauto's.
Schade gereden? Voor vakkundig schadeherstel kunt u ook bij ons terecht. U kunt bij onderhoud en reparatie een gratis leenauto ter beschikking krijgen.

Vergeet u niet om, voor uw eigen veiligheid, uw zomer- en winterbanden bij ons te laten wisselen. Dat is wel zo veilig.

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in reparaties, onderhoud, schadeherstel en keuringen is kwaliteit verzekerd. Bij ons kunt u bovendien vooraf rekenen op een eerlijke offerte, zodat onaangename verrassingen achteraf uitblijven. Dat rijdt wel zo lekker!

Op zoek naar een goede gebruikte auto? We beschikken constant over een leuk aanbod scherp geprijsde occasions. Op de website ziet u ons actueel aanbod. Inruil is uiteraard ook mogelijk.

Graag tot ziens bij Autobedrijf van Rijsewijk!

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Autobedrijf van Rijsewijk

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Berkel-Enschot? Autobedrijf van Rijsewijk is een OSW erkende auto opkoper in Berkel-Enschot. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Autobedrijf van Rijsewijk zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Autobedrijf van Rijsewijk in Berkel-Enschot brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)