autobedrijf-van-wijk-9365a94d9014e6491ca43669f3287bbf.jpg

autobedrijf van Wijk

OSW erkende auto inkoper in Leek
Autobedrijf van Wijk is een door Rijksdienst van Wegverkeer erkend bedrijf. Het bedrijf is sinds 1993 actief in de autobranche. Er worden voornamelijk dealer-inruilauto’s verkocht. Dit zijn auto’s die door een auto dealer worden ingeruild, en niet van hun eigen merk zijn.
De autodealer heeft graag zijn eigen merk in de showroom staan en de “vreemde merken” (niet eigen merk) koopt Autobedrijf van Wijk in. Afhankelijk van het garantiepakket worden auto's in eigen werkplaats nagekeken en eventueel vakkundig gerepareerd, zodat de volgende eigenaar er veel plezierige kilometers mee kan rijden.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
08:30 - 17:30
Woensdag
08:30 - 17:30
Donderdag
08:30 - 17:30
Vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan autobedrijf van Wijk

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Leek? autobedrijf van Wijk is een OSW erkende auto opkoper in Leek. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. autobedrijf van Wijk zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij autobedrijf van Wijk in Leek brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)