autobedrijf-vinkel-a051ff6fa3823d70a5316fbd719e005d.jpg

Autobedrijf Vinkel

OSW erkende auto inkoper in Vinkel
Autobedrijf Vinkel kent een relatief korte historie. Op 1 april 2011 namen wij namelijk het stokje over van Kees en Roos van Deurzen, die hun 'Autobedrijf van Deurzen' na 35 succesvolle jaren aan ons overgedragen hebben. Met een nieuwe naam, maar op dezelfde locatie en met dezelfde werknemers, zijn wij fanatiek van start gegaan. Zo kreeg het pand een flinke opknapbeurt: de showroom en entree zijn volop vernieuwd en ook de werkplaats is gemoderniseerd en uitgebreid.

Op deze website krijgt u een eerste indruk van ons onafhankelijke autobedrijf. Naast algemene informatie en onze openingstijden vindt u bijvoorbeeld een actueel overzicht van onze huidige occasions. Maar ook indien u op zoek bent naar een nieuwe auto, bent u bij ons aan het juiste adres.

Openingstijden

Maandag
08:00 - 18.00
Dinsdag
08:00 - 20:30
Woensdag
08:00 - 18.00
Donderdag
08:00 - 18.00
Vrijdag
08:00 - 18.00
Zaterdag
09:00 - 12:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Autobedrijf Vinkel

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Vinkel? Autobedrijf Vinkel is een OSW erkende auto opkoper in Vinkel. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Autobedrijf Vinkel zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Autobedrijf Vinkel in Vinkel brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)