autobedrijf-w-v-putten-7b8ad9338d1de2f5181114a214679e5f.png

Autobedrijf W.V. Putten

OSW erkende auto inkoper in Stoutenburg-Noord
Carxpert Auto Van Putten is gestart in 1990 en sindsdien is het bedrijf steeds gemoderniseerd om telkens aan de nieuwe eisen en regelgeving te voldoen. Bij CarXpert Auto Van Putten kunt u terecht voor onderhoud, reparatie, schadeherstel, airco service en het kopen van een occasion of nieuwe auto. Ook als wij uw droomauto niet op voorraad hebben staan, helpen wij u graag om deze droomauto te vinden.

Als u uw auto heeft gebracht voor onderhoud kunt u uw auto vrijwel altijd dezelfde dag nog ophalen! Dit komt door de snelle en efficiënte werkwijze die bij autobedrijf Auto van Putten wordt toegepast. Voor een kleine reparatie zoals een lekke band of een kapot lampje hoeft u zelfs helemaal geen afspraak te maken. Terwijl u geniet van een kopje koffie en een tijdschrift wordt de reparatie direct uitgevoerd.

Openingstijden

Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Autobedrijf W.V. Putten

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Stoutenburg-Noord? Autobedrijf W.V. Putten is een OSW erkende auto opkoper in Stoutenburg-Noord. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Autobedrijf W.V. Putten zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Autobedrijf W.V. Putten in Stoutenburg-Noord brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)