autobedrijf-witteveen-brouwer--c902e194ad9d869214ab20837e74bd9a.png

Autobedrijf Witteveen & Brouwer

OSW erkende auto inkoper in Blauwhuis
Autobedrijf Witteveen & Brouwer: voor al uw autoservice

Autobedrijf Witteveen & Brouwer staat voor betrouwbaarheid, hoge kwaliteit en een uitstekende service bij de aanschaf (met inruil ! ), het onderhoud en de reparatie van uw auto. Onze autotechnici zijn u graag van dienst en beschikken over de modernste diagnose- afstelapparatuur en gereedschappen.

Bij Witteveen & Brouwer stopt de service niet na uw aankoop, ook na die tijd bent u bij ons autobedrijf altijd welkom. Daarnaast begrijpen wij dat wanneer uw auto voor onderhoud/reparatie bij ons staat, u toch vervoer nodig hebt. Daarom hebben wij een voordelige leenautoregeling. Vraag ons gerust eens naar de mogelijkheden.

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:00
Dinsdag
07:30 - 18:00
Woensdag
07:30 - 18:00
Donderdag
07:30 - 18:00
Vrijdag
07:30 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 15:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Autobedrijf Witteveen & Brouwer

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Blauwhuis ? Autobedrijf Witteveen & Brouwer is een OSW erkende auto opkoper in Blauwhuis . Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Autobedrijf Witteveen & Brouwer zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Autobedrijf Witteveen & Brouwer in Blauwhuis brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)