34c2e7c65c734a9f6c954b0dd6afb0107c118be4.gif

Autocentrum Vianen

OSW erkende auto inkoper in Vianen
Welkom bij Autocentrum Vianen

Veilig, snel en betrouwbaar uw auto kopen of verkopen? Dan bent u bij Autocentrum Vianen aan het juiste adres. Autocentrum Vianen is een autobedrijf wat zich volledig heeft gespecialiseerd in de in en verkoop van (jong) gebruikte (bestel) auto’s, waarbij betrouwbaarheid en kwaliteit voorop staan. De auto’s zijn grotendeels afkomstig van de eerste of tweede eigenaar.

Autocentrum Vianen heeft de wens van de klant hoog in het vaandel staan. Mocht de auto van uw voorkeur er op dit moment niet tussen staan, dan is er altijd de mogelijkheid om ons opdracht te geven om de geschikte auto voor u te vinden.

Openingstijden

Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Autocentrum Vianen

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Vianen? Autocentrum Vianen is een OSW erkende auto opkoper in Vianen. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Autocentrum Vianen zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Autocentrum Vianen in Vianen brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)