e5ebd561cbbcbb6b62497773599f8e242d00ad13.png

Autohus Haren B.V.

OSW erkende auto inkoper in Haren
Van harte welkom bij Autohûs Haren, dé Volvo specialist van het noorden!

Bij Autohûs Haren treft u kwaliteit en service op maat. Er wordt met veel enthousiasme en deskundigheid gewerkt in een open sfeer.

Autohûs Haren is gespecialiseerd in het merk Volvo. Het personeel staat klaar om u advies op maat te geven omtrent het kopen van een occasion. Naast de verkoop van occasions, is er een moderne werkplaats aanwezig. Hier werkt een team met de modernste apparatuur om uw Volvo in topconditie te houden.

Daarnaast is Autohûs Haren aangesloten bij de Bovag. Dat betekent voor u als klant, dat het bedrijf volgens de voorwaarden van de Bovag werkt. Dit geldt voor de aankoop en/of het onderhoud van uw auto.

Op de site kunt u informatie vinden over de service en onderhoud die geleverd wordt en de occasions die voorradig zijn. Daarnaast is er Volvo gerelateerde informatie te vinden in de ‘sidebar’. Heeft u een vraag of opmerking? Laat het ons weten.

Nogmaals, van harte welkom bij Autohûs Haren!

Team Autohûs Haren

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:30
Dinsdag
08:00 - 17:30
Woensdag
08:00 - 17:30
Donderdag
08:00 - 17:30
Vrijdag
08:00 - 17:30
Zaterdag
09:30 - 15:30
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Autohus Haren B.V.

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Haren? Autohus Haren B.V. is een OSW erkende auto opkoper in Haren. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Autohus Haren B.V. zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Autohus Haren B.V. in Haren brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)