autoKoop

OSW erkende auto inkoper in Noordbergum
Ons autobedrijf houdt zich bezig met het verkopen, onderhouden en APK keuren van auto's. Dit alles doen wij met meer dan 30 jaar ervaring binnen de autobranche en tal van tevreden klanten.

Al onze auto's worden verkocht met een recente of nieuwe APK en een technische controle waarvoor wij geen afleveringskosten in rekening brengen.

Wij werken met meeneemprijzen waarbij het mogelijk is om een afleverpakket aan te schaffen, met dit afleverpakket ontvangt u enkele extra diensten en services bij uw nieuwe auto.

Wanneer u besluit om een bezoek te brengen aan ons bedrijf raden wij u aan om eerst telefonisch contact op te nemen met één van onze medewerkers. Op deze manier voorkomt u teleurstellingen en kunnen wij u op de goede manier van dienst zijn.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan autoKoop

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Noordbergum? autoKoop is een OSW erkende auto opkoper in Noordbergum. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. autoKoop zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij autoKoop in Noordbergum brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)