b9859fabd3776c74292813c74bd6f897ec713e11.png

Automobielbedrijf Dijkwel

OSW erkende auto inkoper in Vlissingen
Automobielbedrijf Dijkwel is al ruim 60 jaar een begrip in Zeeland als het om auto's gaat. In ons moderne bedrijf in Vlissingen verzorgen wij met uitstekende en altijd vriendelijke service een totaalpakket op mobiliteitsgebied. Onze klanten kiezen niet alleen voor betrouwbare en comfortabele auto's. U bent bij Automobielbedrijf Dijkwel verzekerd van een uitgebreid, professioneel en op maat gesneden diensten-aanbod én een klantvriendelijke service: de Dijkwel-garantie. Of het nu gaat om aankoop, onderhoud of reparatie.


Persoonlijke aandacht en kwaliteit staan steeds voorop bij Automobielbedrijf Dijkwel. Wij beschikken over een team van enthousiaste en deskundige medewerkers. Een werkplaats met moderne apparatuur waar wij alle merken goed en vakkundig kunnen onderhouden. Ongeacht het merk en bouwjaar van uw auto bieden wij altijd de hoogste kwaliteit tegen uiterst betaalbare tarieven. Wij verwelkomen u graag in ons bedrijf aan de Industrieweg in Vlissingen waar de koffie als vanouds voor u klaar staat!

Openingstijden

Maandag
08:00 - 18:00
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 18:00
Vrijdag
08:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Automobielbedrijf Dijkwel

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Vlissingen? Automobielbedrijf Dijkwel is een OSW erkende auto opkoper in Vlissingen. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Automobielbedrijf Dijkwel zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Automobielbedrijf Dijkwel in Vlissingen brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)