m-lettenmeijer-bv-7568e7c3bbcea9a5da5eebbdcc2c19f6.png

M.Lettenmeijer bv

OSW erkende auto inkoper in Baarn
VIERDE GENERATIE FIAT DEALER!

Al sinds 1947 zijn wij dealer van Fiat. De historie van het bedrijf gaat zelfs terug naar 1927, toen Maarten Lettenmeijer in Baarn begon met de verkoop van fietsen en Solexen. Nu staat de vierde generatie, Ronald Lettenmeijer, aan het roer van het familiebedrijf.

Op deze website vindt u uitgebreide informatie over het veelzijdige dienstenpakket van Autobedrijf M. Lettenmeijer.
U zoekt een Fiat auto? Kijk dan snel bij Fiat Occasions. We hebben een uitgelezen selectie gebruikte auto’s onder ons label AutoExpert. En we leveren transport op maat met Fiat Professional voor bedrijfsauto’s. U kunt ook online een brochure en een proefrit aanvragen.

Ook regelen wij professioneel schadeherstel.

Uiteraard bent u van harte welkom bij ons. Op deze pagina vindt u ons adres en de openingstijden. Wist u dat Lettenmeijer slechts een kwartiertje rijden is vanaf Hilversum en Bussum? Graag tot ziens bij de Lettenmeijer showroom in Baarn!

Directeur R. Lettenmeijer

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 16:30
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan M.Lettenmeijer bv

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Baarn? M.Lettenmeijer bv is een OSW erkende auto opkoper in Baarn. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. M.Lettenmeijer bv zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij M.Lettenmeijer bv in Baarn brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)