Klantwaarderingen

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 21:00
Zondag
Gesloten
Deel dit bedrijf

Over Automobielbedrijf Van Ekris Mijdrecht B.V.

Van Ekris is een familie bedrijf dat is opgericht in 1912. Van Ekris is Hofleverancier en heeft twee Toyota dealer bedrijven tussen Utrecht en Amsterdam.

Naast onze dealerschappen beschikken wij over twee GlasGarage vestigingen. Beide bedrijven zijn gevestigd in Maarssen en Mijdrecht. De locaties liggen centraal aan de A2 in de provincie Utrecht en Noord Holland.

De naam “Van Ekris” is in deze regio een begrip en staat voor betrouwbaarheid en vakmanschap. Het familie bedrijf heeft een duidelijke passie voor Toyota. De Van Ekris bedrijven zijn dan wel zelfstandige bedrijven maar er is op elke afdeling van een Van Ekris te vinden, dit zorgt voor een goed bewaakte kwaliteit en continuïteit! Geen klant blijft onopgemerkt binnen ons bedrijf, omdat wij u helpen zoals wij graag ook geholpen willen worden of u nu komt voor onderhoud of verkoop.


Reviews - gemiddeld cijfer: 8

Schrijf een review
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Via OSW was onze auto binnen een dag verkocht aan Van Ekris Mijdrecht. De auto werd zonder problemen op het afgesproken moment opgehaald. Klein minpuntje was dat ze het vrijwaringsbewijs waren vergeten naar mij toe te sturen, maar dat is onmiddellijk in orde gemaakt. Al met al een prettig bedrijf om zaken mee te doen als je snel en zonder gedoe van je auto af wilt!


Els uit S-GRAVENHAGE
8 maandag 14 mei 2018