automobielbedrijf-van-vloten-b-v--8b1ff072fad46aa660b1a806440bf589.png

Automobielbedrijf van Vloten B.V.

OSW erkende auto inkoper in Amsterdam
Welkom bij Automobielbedrijf van Vloten!

Behandel een klant zoals je zelf behandeld wilt worden als je ergens klant bent. Vanuit deze gedachte doen wij ons werk. Waar schaalvergroting dit vaak lastig maakt doen wij nog steeds moeite de mens die voor ons staat te horen, te snappen en uit te voeren wat deze van ons verwacht. Wij zijn een autobedrijf met ‘slechts’ 15 medewerkers. Niet heel groot dus, maar groot genoeg om alle kennis en ervaring in huis te hebben, klein genoeg om persoonlijk te blijven.

Onderschat, maar door veel mensen gewaardeerd is onze centrale ligging. Gelegen tussen de IJ-tunnel en de afslag S116 van de ringweg A10 zijn wij van het Rijksmuseum tot aan Monnickendam te bereiken binnen 10 minuten. Al meer dan 80 jaar gevestigd in Amsterdam-noord, waarvan al 60 jaar aan de Meeuwenlaan. Persoonlijk, professioneel en recht door zee, en met een Amsterdams accent dus. Waar anderen dit roepen, maken wij het waar!

En is uw bevinding anders? Bent u teleurgesteld (of is uw verwachting overtroffen?) Ik hoor graag van u uw ervaring.

Openingstijden

Maandag
08:30 - 17:30
Dinsdag
08:30 - 17:30
Woensdag
08:30 - 17:30
Donderdag
08:30 - 17:30
Vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Automobielbedrijf van Vloten B.V.

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Amsterdam ? Automobielbedrijf van Vloten B.V. is een OSW erkende auto opkoper in Amsterdam . Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Automobielbedrijf van Vloten B.V. zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Automobielbedrijf van Vloten B.V. in Amsterdam brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)