automotive-centre-van-nieuwkerk--16b0bdeb082eb5e4aa36d1fd0a3d1cf2.png

Automotive-centre Van Nieuwkerk

OSW erkende auto inkoper in Alphen aan den rijn
Welkom bij Automotive-centre Van Nieuwkerk; uw Honda-dealer voor Midden Nederland en Flevoland en Nissan-dealer voor het Gooi. Automotive-centre Van Nieuwkerk is Honda en Nissan specialist met 40 werknemers in vier vestigingen: Hilversum, Mijdrecht, Amsterdam en Alphen a/d Rijn. Service, kwaliteit en vertrouwen zijn bij ons de rode draad door het bedrijf.
Automotive-centre van Nieuwkerk streeft altijd naar een goed advies om u de juiste balans te geven tussen praktisch gebruik, goede rij-eigenschappen en superieure kwaliteit. Overtuig uzelf eens met een proefrit in een nieuwe Honda of Honda waarin wij bewijzen dat een Honda en Nissan “anders zijn dan anderen”!

Automotive-centre speelt in op alle facetten van mobiliteit:

verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s
onderhoud (budgetservice) en reparatie
schadeherstel
financieren
assurantie
leasen
verhuur
etc.

Er zijn gemiddeld 100 occasions op voorraad, dus keuze in overvloed. Wij wensen u veel plezier met het ontdekken van ons gevarieerd modellen-aanbod.

Openingstijden

Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Automotive-centre Van Nieuwkerk

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Alphen aan den rijn? Automotive-centre Van Nieuwkerk is een OSW erkende auto opkoper in Alphen aan den rijn. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Automotive-centre Van Nieuwkerk zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Automotive-centre Van Nieuwkerk in Alphen aan den rijn brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)