autopalet-31751bcce6e47971c048a17ad2e99c40.png

Autopalet

OSW erkende auto inkoper in Barendrecht
Na ruim 17 jaar ervaring bij zowel dealerbedrijven als leasemaatschappijen te hebben opgedaan, faciliteert en helpt Autopalet nu volledig onafhankelijk klanten met een compleet palet van diensten en producten. Zowel voor de particulier en met name voor de zakelijke markt, voor één of meerdere auto’s.

Autopalet stelt hoge eisen aan alle producten, diensten en toeleveranciers zodat u altijd gegarandeerd bent van de hoogste kwaliteit en beste service.
Bij Autopalet vindt u een palet aan producten en diensten op autogebied waarbij we u van A tot Z kunnen ontlasten. Of het nu gaat om lease, in- en verkoop of onderhoud en beheer, u bent hier aan het juiste adres. De kracht van Autopalet is de persoonlijke aandacht en flexibiliteit. Elke organisatie heeft een andere behoefte, maar zolang het met auto’s te maken heeft, hebben wij de oplossing!

Bij Autopalet staan kwaliteit en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel.

Openingstijden

Maandag
10:00 - 17:00
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Autopalet

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Barendrecht ? Autopalet is een OSW erkende auto opkoper in Barendrecht . Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Autopalet zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Autopalet in Barendrecht brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)