Auto Service Heino B.V.

OSW erkende auto inkoper in Heino
In 1969 begon de toenmalige eigenaar W. Eilander al met het bandenbedrijf in Heino. Later kwam daar ook het onderhoud en reparatie van auto's bij "Auto Heino". Auto Heino werd een begrip voor velen uit de wijde regio. In 2002 namen Aart Veluwenkamp en Bert van Berkum Auto Heino over en veranderden de naam in Auto Service Heino. Hierbij werd ook Aart Camperinbouw gevoegd onder hetzelfde dak. Het autobedrijf en de camperinbouw groeiden beiden uit hun jas en er werd in 2009 een bedrijfruimte bijgekocht waar Aart Camperinbouw in onder werd gebracht. Nu anno 2013 word de bedrijfsvoering door Aart in de camperinbouw gedaan en Bert in het autobedrijf, waarbij de succesvolle samenwerking blijft bestaan en nog verder uitgebouwd wordt.

Openingstijden

Maandag
08:00 - 18:00
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 18:00
Vrijdag
08:00 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 13:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Auto Service Heino B.V.

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Heino? Auto Service Heino B.V. is een OSW erkende auto opkoper in Heino. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Auto Service Heino B.V. zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Auto Service Heino B.V. in Heino brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)