autoservice-henk-schasfoort-912744a8f4ecca6c663c72a1df429d1b.png

Autoservice Henk Schasfoort

OSW erkende auto inkoper in Wierden
U bent bij ons aan het juiste adres voor occasions, leasing, reparatie en onderhoud aan uw auto.

Wij zijn een niet-merkgebonden autobedrijf met het niveau van de merkdealer. In onze showroom vindt u een selectie van diverse merken en modellen personen- en bestelauto's. Naast occasions zijn wij ook het vertrouwde adres voor:

Onderhoud
Reparatie
APK keuringen
Verkoop nieuwe en gebruikte auto's
Schade herstel
Alarm inbouw
Radio-, telefoon- en navigatie-inbouw
Ook voor leasing bent u bij ons aan het juiste adres. Zo kunt u kiezen uit operational lease, financial lease, fleet lease, short lease en occasion lease.

Wij zijn de Fiat, Alfa Romeo en Lancia specialist van Twente. Wanneer het om deze Italiaanse merken gaat, kunnen wij u op allerlei vlakken informeren en adviseren.

Openingstijden

Maandag
08:00 - 18:00
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 18:00
Vrijdag
08:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Autoservice Henk Schasfoort

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Wierden? Autoservice Henk Schasfoort is een OSW erkende auto opkoper in Wierden. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Autoservice Henk Schasfoort zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Autoservice Henk Schasfoort in Wierden brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)