84b8854de4ae9db608442517abd28aff878a0642.png

Autoservice Meereboer

OSW erkende auto inkoper in Alkmaar
Bent u op zoek naar een betrouwbaar, persoonlijk & eerlijk autobedrijf? Dan bent u bij Autoservice Meereboer aan het juiste adres. Autoservice Meereboer is een universeel, modern autobedrijf in Alkmaar. De eigenaar van het bedrijf, Daan Meereboer is een bekende in het vak. Daan heeft jarenlang ervaring in de universele garage en de in- en verkoop van auto’s. Voor betrouwbaar advies kan een ieder bij ons langskomen. U kunt bij ons terecht voor al uw onderhoud, reparatie en adviezen. Daarnaast bieden wij APK, in- en verkoop van auto’s, onderhoud, reparatie en airco-onderhoud. Alle merken auto’s, van personenauto’s tot lichte bedrijfswagens zijn welkom.
U kunt bij ons ook uw winter- en zomerbanden opslaan (inclusief het monteren van de banden op uw auto). Dit alles voor een aantrekkelijke prijs.
Bij gebruik van originele onderdelen van o.a. Citroën, Peugeot en Renault kunnen wij altijd korting, bij montage, op de onderdelen rekenen.
Dealer kwaliteit voor een lagere prijs!!
Wilt u een vrijblijvende prijsopgaven aanvragen? Dat kan bij ons per e-mail of telefonisch.
Voor een correcte prijsopgaven hebben wij uw kenteken nodig.

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
09:30 - 13:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Autoservice Meereboer

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Alkmaar? Autoservice Meereboer is een OSW erkende auto opkoper in Alkmaar. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Autoservice Meereboer zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Autoservice Meereboer in Alkmaar brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)