autoservice-ursem-6e88d4de88e0869cae5393f0aabb1b2c.png

Autoservice Ursem

OSW erkende auto inkoper in Ursem
Autoservice Ursem is een onafhankelijk BOVAG autobedrijf (dus niet gebonden aan één merk), die staat voor kwaliteit, persoonlijke service en betaalbare prijzen. Zeker omdat wij niet gebonden zijn aan een merk kunnen wij u voorzien van goede adviezen betreffende de aankoop van uw nieuwe c.q. gebruikte auto of onderhoud.
Autoservice Ursem is het adres in de gemeente Koggeland voor al het onderhoud aan uw auto, reparatie, schadeherstel en verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s.

Op 1 april 2010 hebben wij het bedrijf overgenomen van Weel Autoservice, die op dit adres gevestigd was en vanaf 1996 een goede naam heeft opgebouwd. Wij zijn zeker van plan deze naam hoog te houden, dat zeker moet lukken met onze opgedane kennis en jarenlange ervaring.

Openingstijden

Maandag
08:00 - 18:00
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 18:00
Vrijdag
08:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 15:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Autoservice Ursem

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Ursem? Autoservice Ursem is een OSW erkende auto opkoper in Ursem. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Autoservice Ursem zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Autoservice Ursem in Ursem brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)