Voor een zorgeloze verkoop!

Autotijd

Adresgegevens

Gladsaxe 35
7327 JZ Apeldoorn

Telefoon: 055-3030930
E-mail: ln.djitotua@tcatnoc
Website: http://www.autotijd.nl

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Beoordelingen

10

10/10 - 11 beoordelingen

Ervaringen en beoordelingen

1 tot en met 10 van 11 beoordelingen


uit Vaassen op 01-09-2018
9
10
Super bedrijf; netjes, vriendelijk en zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Ze zijn altijd het goedkoopst op internet. Kan je goed een auto kopen!
uit Amsterdam op 22-11-2017
9
10
net mijn auto verkocht aan autotijd. snel afgehandeld en ik kon kiezen of ik het geld cash of per bank wou. ze gingen me auto ook daar vrijwaren dus ik hoefde niet helemaal naar het postkantoor, top!
uit Makkum Fr op 21-11-2017
10
10
Ik ben meerdere keren geweest en altijd correct behandeld. Het zijn hardwerkende zakenmensen. Staan je vriendelijk te woord. Kopen in en verkopen. Zijn transparant en helder. Je moet niks komen ook niet opdringerig over. Koffie staat altijd klaar. Minpuntje is de krappe balie geen privacy maar van de andere kant is dat ook weer de transparantie van het bedrijf. Eerlijke goede advertenties scherpe prijzen.
uit Deventer op 21-11-2017
9
10
Medewerkers hebben ons goed geholpen, de auto die we kochten was zeer scherp geprijsd!
uit Zwolle op 21-11-2017
10
10
Ik ben erg goed geholpen en alles werd keurig en snel afgehandeld.
Ik heb een mooie prijs voor mijn auto gekregen en heb hier ook een andere auto aangeschaft.
uit Moordrecht op 21-11-2017
10
10
Leuk, verzorgd bedrijf en hele aardige mensen. Hier kom ik zeker terug!
uit Apeldoorn op 21-11-2017
9
10
Zeer prettig geholpen, komen afspraken na en zijn zeer correct.
uit Apeldoorn op 07-11-2017
10
10
Zo juist een auto gekocht werd netjes geholpen .kreeg alle tijd om de auto te bekijken kreeg ook nog een lekkere warme bak koffie super vriendelijk en zeker goed geprijst bedankt
uit Eemnes op 30-08-2017
10
10
Top service heren! Het bestaat nog, ouderwetse gastvrijheid! Bedankt voor alles! :) groet sjaak(Audi A8)
uit Arnhem op 04-08-2017
10
10
Zeer vriendelijk en goed geholpen. Het fijne hier is dat alles meteen geregeld wordt...perfect!