autotijd-c04332e7510d0b948ecaef050a5dbe89.png

Autotijd

Gladsaxe 35 (route)
Apeldoorn

Klantwaarderingen

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten
Deel dit bedrijf

Ervaringen en beoordelingen

1 tot en met 10 van 26 beoordelingen


Aanbevolen door klant
10
Service
10
Bereikbaarheid
10
Klantvriendelijk

Ik kocht hier een mooie bestelbus voor mijn bedrijf en ik ben blij dat ik hier ben gaan kijken. Ik had al meerdere bedrijven bezocht, maar nergens vond ik zo’n goede auto voor zo’n lage prijs. Ik weet niet hoe ze het doen bij dit bedrijf, maar hier kun je aanbiedingen pakken die je nergens anders kunt vinden. Ik ben heel blij met mijn bus .


Theo uit Hilvarenbeek
10 maandag 18 november 2019
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Mijn zoon werd onlangs 18 en ik wilde hem daarom graag een mooi autootje geven. Via Autotijd kon ik een mooie auto kopen die ook nog eens heel goed geprijsd was. Ik ben blij dat ik deze firma heb ingeschakeld want zij snapten wat ik zocht en hebben mij goed kunnen helpen. Mijn zoon was heel blij met zijn auto en ik weet zeker dat hij er veel plezier van zal hebben.


Willem uit Amerongen
10 maandag 04 november 2019
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Onze camper was inmiddels al weer wat ouder en we wilden graag een war ruimer model. Een vriend van ons vertelde dat wij naar Autotijd moesten gaan omdat men hier diverse mooie campers verkocht. Dat klopte inderdaad want wij hebben hier onze nieuwe camper gevonden en de oude meteen ingeruild. Ondanks dat de camper al scherp geprijsd was hebben we nog een goede inruilprijs voor onze oude camper teruggekregen . Wij zijn daarom heel blij dat wij dit bedrijf hebben gevonden en wij raden Autotijd aan iedereen aan!


Janine uit Hoorn
10 maandag 28 oktober 2019
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Ik wil graag even laten weten dat ik heel tevreden ben over uw bedrijf. Ik heb bij u een auto gekocht en deze voldeed helemaal aan mijn wensen. Ik ben al op leeftijd, dus ik wilde graag een kleine auto om mijn boodschappen te kunnen doen. Ik ben door een heel vriendelijke medewerker geholpen en ik heb een prachtige auto kunnen kopen. Ik gebruik deze nu al weken met veel plezier.


Bernardo uit Zoetermeer
10 zaterdag 28 september 2019
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Wij moesten een nieuwe auto kopen omdat onze auto niet meer door de keuring zou komen. Wij hebben bij Autotijd gekeken wat de mogelijkheden waren en dat waren er heel veel. Wij hebben uiteindelijk voor een heel goede prijs een goede wagen kunnen kopen en wij zijn blij dat wij hier zaken zijn gaan doen want elders hadden wij veel meer geld moeten betalen, daar ben ik zeker van.


Emily uit Utrecht
10 maandag 16 september 2019
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Omdat ik onlangs een nieuwe baan heb gekregen, moest ik een auto aanschaffen. Ik wilde graag een zuinige auto omdat ik nog niet zou weten of ik de auto wel kon financieren. Ik ben heel goed voorgelicht door de mensen van Autotijd over de mogelijkheden en uiteindelijk heb ik een heel goede auto gekocht die maar heel weinig benzine gebruikt. Dat was precies waar ik naar op zoek was.


Samier uit Alphen aan de Rijn
10 vrijdag 06 september 2019
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Wat is Autotijd een topbedrijf! Ik moest een auto kopen voor mijn gezin en ik had geen idee welke auto ik het beste kon kopen. Gelukkig was er een vriendelijke medewerker van dit bedrijf die mij heeft laten zien wat ik het beste kon kopen. Ik heb op die manier een auto kunnen kopen die niet alleen heel voordelig was, maar die ook nog eens heel erg zuinig was. Dat was wat ik nodig had! Autotijd, bedankt!


Quinten uit Wageningen
10 dinsdag 27 augustus 2019
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Als ik ooit weer een auto moet kopen, dan koop ik deze zeker weer via Autotijd. Ik heb hier namelijk een mooie wagen voor mijn firma kunnen kopen. De service was top, de uitleg fantastisch en ik hoefde maar weinig bij te betalen na inruil van mijn auto.


Marcel uit den Bosch
10 donderdag 22 augustus 2019
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Wij wilden al heel lang een cabrio kopen, maar wij hadden daar eigenlijk niet heel veel geld voor over. Bij Autotijd lukte het echter om een prachtige wagen te kopen die wij niet konden laten schieten. Wij hebben vorige week onze eerste rit in onze nieuwe wagen gemaakt en wij konden niet anders dan concluderen dat wij een topaankoop hebben gedaan. Wij zijn dan ook heel erg tevreden over Autotijd.


Senna uit Vlissingen
10 woensdag 10 juli 2019
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Dit bedrijf is echt top! Wij hebben hier voor een heel goede prijs een mooie auto kunnen kopen. Wij rijden nu niet alleen in een heel goede wagen, wij rijden ook nog eens heel erg voordelig. Dat allemaal dankzij de vriendelijke mensen van Autotijd die ons heel goed hebben geholpen om een goede keus te maken. Wij vonden het fijn om te merken dat er zo goed met ons meegedacht werd.


Anna uit Tilburg
10 dinsdag 02 juli 2019