autozaak-rivo-3cb145f1a3ddf4d987a9ed9bd409bb41.png

Autozaak Rivo

Tweede Valthermond 4 (route)
Tweede Valthermond

Openingstijden

Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Deel dit bedrijf

Over Autozaak Rivo

Autozaak Rivo is ontstaan uit passie voor auto’s en de wens om de klant een zo compleet mogelijke dienst te leveren in een kleinschalige setting. Daarin ligt meteen de kracht van het bedrijf. Door een combinatie van betrouwbaarheid, kwaliteit en professionaliteit geven we onze klanten de beste service. We nemen uw wensen als uitgangspunt. Betrokkenheid bij de klant is een zeer belangrijke factor.

Voor velen is het kopen van een auto een bijzondere aangelegenheid. Bij Autozaak Rivo kunt u erop rekenen dat wij altijd uw wensen als uitgangspunt nemen. Vertrouwen speelt daarbij een grote rol en afspraak is afspraak. Wij regelen alles omtrent de aankoop van uw auto en u kunt dan ook met een gerust hart in uw nieuw gekochte wagen vertrekken.

De auto’s die door Autozaak Rivo worden aangeboden zijn altijd in de best mogelijke staat en hebben zonder twijfel een sluitende historie met bijbehorende documentatie. Er wordt steevast gestreefd naar een fraaie selectie, jonge auto’s van met name de Duitse gerenommeerde merken zoals Audi, BMW en Mini. Daardoor geniet u ofwel van de fabrieksgarantie, ofwel van de mogelijkheid gebruik te maken van de garanties die Autozaak Rivo u biedt.

Wilt u in een ongedwongen sfeer een bijzondere auto aanschaffen met alle zekerheden en kwaliteiten die daarbij horen, dan nodig ik u graag uit. U bent van harte welkom.


Nog geen reviews