autozaak-rivo-3cb145f1a3ddf4d987a9ed9bd409bb41.png

Autozaak Rivo

OSW erkende auto inkoper in Tweede Valthermond
Autozaak Rivo is ontstaan uit passie voor auto’s en de wens om de klant een zo compleet mogelijke dienst te leveren in een kleinschalige setting. Daarin ligt meteen de kracht van het bedrijf. Door een combinatie van betrouwbaarheid, kwaliteit en professionaliteit geven we onze klanten de beste service. We nemen uw wensen als uitgangspunt. Betrokkenheid bij de klant is een zeer belangrijke factor.

Voor velen is het kopen van een auto een bijzondere aangelegenheid. Bij Autozaak Rivo kunt u erop rekenen dat wij altijd uw wensen als uitgangspunt nemen. Vertrouwen speelt daarbij een grote rol en afspraak is afspraak. Wij regelen alles omtrent de aankoop van uw auto en u kunt dan ook met een gerust hart in uw nieuw gekochte wagen vertrekken.

De auto’s die door Autozaak Rivo worden aangeboden zijn altijd in de best mogelijke staat en hebben zonder twijfel een sluitende historie met bijbehorende documentatie. Er wordt steevast gestreefd naar een fraaie selectie, jonge auto’s van met name de Duitse gerenommeerde merken zoals Audi, BMW en Mini. Daardoor geniet u ofwel van de fabrieksgarantie, ofwel van de mogelijkheid gebruik te maken van de garanties die Autozaak Rivo u biedt.

Wilt u in een ongedwongen sfeer een bijzondere auto aanschaffen met alle zekerheden en kwaliteiten die daarbij horen, dan nodig ik u graag uit. U bent van harte welkom.

Openingstijden

Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Autozaak Rivo

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Tweede Valthermond? Autozaak Rivo is een OSW erkende auto opkoper in Tweede Valthermond. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Autozaak Rivo zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Autozaak Rivo in Tweede Valthermond brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)