Baks Automobielen

OSW erkende auto inkoper in Lekkerkerk
Baks Automobielen is een jong en dynamisch autobedrijf gevestigd in Lekkerkerk. Wij zijn een all-round autobedrijf waar u terecht kunt voor alles wat te maken heeft met de aanschaf, onderhoud en reparatie van uw auto.

Bij ons heeft kwaliteit en service voor een eerlijke prijs de prioriteit.

Bij Baks Automobielen heeft u altijd een ruime keuze in 2e-hands auto’s, van kleine stadsauto’s tot ruime gezinswagens, in elke prijsklasse.

Bekijk onze voorraad en overtuig uzelf!

In onze werkplaats kunt u terecht voor onderhoud en reparatie van alle merken auto’s. Ook voor de jaarlijkse APK kunt u bij ons terecht.Onze doelstelling is om de wachttijden zo kort mogelijk te houden, en door een persoonlijke en professionele houding u als klant een goed gevoel te geven als u uw auto bij ons in vertrouwen stelt.

Ook voor het reinigen en ‘reconditioneren’ van uw auto kunt u bij ons terecht.

Onze professionele car-cleaning service heeft alles in huis om uw auto weer die ‘uit de showroom’ look te geven. Hierbij worden hoogwaardige materialen en producten gebruikt, zodat uw auto lange tijd beschermd zal zijn tegen de elementen.

U bent van harte welkom bij Baks Automobielen, wij staan voor u klaar om u te helpen.

Graag tot ziens bij Baks Automobielen!

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Baks Automobielen

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Lekkerkerk? Baks Automobielen is een OSW erkende auto opkoper in Lekkerkerk. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Baks Automobielen zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Baks Automobielen in Lekkerkerk brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)