barbier-motorsport-ef63ead31d077f15a1473cefb5d16021.png

BARBIER MOTORSPORT

OSW erkende motor inkoper in Havelte

Ervaringen en beoordelingen

1 tot en met 2 van 2 beoordelingen


uit Reeuwijk op 25-01-2019
10
10
Hele fijne en eerlijke mensen.
Gewoon correct en verstand van zaken.
uit Alkmaar op 27-12-2018
10
10
Heel veel keus bij Barbier Motorsport in Havelte. Als je weet wat je wilt is dat geen probleem en als je het niet weet dan ook geen probleem je komt vast met een motor thuis. Een proefrit gemaakt op een Ducati 848, wat een top machine! Martin, de eigenaar, heeft me goed en vakkundig advies gegeven over deze motor. Een mooie prijs voor deze Duc heeft ervoor gezorgd dat ik de nieuwe eigenaar ben geworden. Na een paar maanden bleek er een storing te zitten, het licht en dashbord gingen even uit en weer aan tijdens het rijden. Contact opgenomen met Martin, motor is toen opgehaald, diverse onderdelen vervangen, motor daar getest en motor weer retour gebracht. (ik woon zelf in noord holland) Top service! Ik ben erg blij met deze service, het is niet alleen een motor verkopen maar ook een goede service verlenen. Ik raad zeker Barbier Motorsport bij een ieder aan!

Je motor verkopen aan BARBIER MOTORSPORT

Wil je, je motor verkopen aan een RDW erkende motor inkoper in Havelte? BARBIER MOTORSPORT is een OSW erkende motor opkoper in Havelte. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. BARBIER MOTORSPORT zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de motor worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de motor ook bij BARBIER MOTORSPORT in Havelte brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)