barbier-motorsport-ef63ead31d077f15a1473cefb5d16021.png

BARBIER MOTORSPORT

Havelte Oeveraseweg 6 (route)
Havelte

Klantwaarderingen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18.00
Woensdag
09:00 - 18.00
Donderdag
09:00 - 18.00
Vrijdag
09:00 - 18.00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten
Deel dit bedrijf

Ervaringen en beoordelingen

1 tot en met 10 van 10 beoordelingen


Aanbevolen door klant
7
Service
7
Bereikbaarheid
9
Klantvriendelijk


Aris uit Volendam
9 woensdag 17 juni 2020
Aanbevolen door klant
9
Service
10
Bereikbaarheid
9
Klantvriendelijk

Op zeer prettige wijze mijn motor via OSW verkocht aan dit bedrijf. Een deskundige kwam de motor ophalen, vrijwaring en betaling ter plaatse geregeld.


Henk uit Lisse
9 vrijdag 05 juni 2020
Aanbevolen door klant
9
Service
9
Bereikbaarheid
9
Klantvriendelijk

Heb voor mijn dochter najaar 2019 hier een motor Gekocht Met garantie super geholpen toen begin april 2020 Gebeld met klacht over slechte ketting Martin barbier voor de telefoon gehad en vertelde dat we even langs moesten komen met de motor en bestelde gelijk een set Ze hebben alles onder de garantie vervangen . Dikke pluim voor jullie goeie service ,zeker een aanrader om hier een motor te kopen . Bedankt voor het fijne contact en de goede service


GF uit Groningen
9 vrijdag 03 april 2020
Aanbevolen door klant
9
Service
9
Bereikbaarheid
9
Klantvriendelijk

Snel contact met de verkoper. Goede afspraak kunnen maken. Bij ophalen van de motor zeer vriendelijke jongen.


Jaap uit Schijndel
9 vrijdag 17 januari 2020
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Vlot bod, flexibel in ophaal tijd, 's morgens via OSW om bod gevraagd en 's middags om 15.30 werd de motor al opgehaald. Alles professioneel afgehandeld en geld bedrag via flitsoverschrijving direct op mijn rekening voordat de motor werd ingeladen. Zeker een aanrader als je je motor zonder ergernissen wil verkopen.


Peter uit Goes
9 vrijdag 02 augustus 2019
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Zeer vriendelijke en snelle afhandeling van de motor. Goed zaken mee te doen


Paul uit Assen
9 vrijdag 21 juni 2019
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Vlotte afhandeling en zeer vriendelijk.


Iwan uit Tienen Belgiƫ
8 woensdag 19 juni 2019
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Na het verkopen van mijn motor aan Barbier Motorsport via OSW is de motor de volgende dag al opgehaald en het geld stond direct op mijn rekening. Zowel het telefonisch contact met het bedrijf als het ophalen van de motor verliep op een zeer prettige manier. Vriendelijke mensen.


Mark uit Zoetermeer
10 vrijdag 26 april 2019
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Hele fijne en eerlijke mensen. Gewoon correct en verstand van zaken.


Peter uit Reeuwijk
10 vrijdag 25 januari 2019
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Heel veel keus bij Barbier Motorsport in Havelte. Als je weet wat je wilt is dat geen probleem en als je het niet weet dan ook geen probleem je komt vast met een motor thuis. Een proefrit gemaakt op een Ducati 848, wat een top machine! Martin, de eigenaar, heeft me goed en vakkundig advies gegeven over deze motor. Een mooie prijs voor deze Duc heeft ervoor gezorgd dat ik de nieuwe eigenaar ben geworden. Na een paar maanden bleek er een storing te zitten, het licht en dashbord gingen even uit en weer aan tijdens het rijden. Contact opgenomen met Martin, motor is toen opgehaald, diverse onderdelen vervangen, motor daar getest en motor weer retour gebracht. (ik woon zelf in noord holland) Top service! Ik ben erg blij met deze service, het is niet alleen een motor verkopen maar ook een goede service verlenen. Ik raad zeker Barbier Motorsport bij een ieder aan!


Ed uit Alkmaar
10 donderdag 27 december 2018