batterman-winsum-d4389c737a125c0435bd60bca1a0bc6a.png

Batterman Winsum

OSW erkende auto inkoper in Winsum
In de autoshop Batterman kunt u terecht voor al uw automaterialen, benodigdheden en accessoires.
Wij kunnen u helpen aan alle juiste materialen om uw auto in perfecte staat te houden. Onze uitgebreide kennis helpt u om voor elk probleem een goede oplossing te vinden.

In de autowasstraat kunt u voordelig en snel uw auto laten wassen. De uiterst moderne wasstraat staat voor een bijzonder schoon resultaat. Onze autowasstraat is 6 dagen per week open en de stofzuigers staan 24 uur per dag, 7 dagen per week tot uw beschikking. De 3 wasboxen zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week open.

Wij zijn AUTOSTYLE Selectdealer.

Openingstijden

Maandag
08:00 - 18:00
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 18:00
Vrijdag
08:00 - 18:00
Zaterdag
08:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Batterman Winsum

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Winsum? Batterman Winsum is een OSW erkende auto opkoper in Winsum. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Batterman Winsum zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Batterman Winsum in Winsum brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)