Bedrijfswagens Twente

OSW erkende auto inkoper in Hengelo
Sinds 1999 is Bedrijfswagens Twente een begrip in de zakelijke wereld als het om mobiliteit gaat.
Vanuit onze showroom/werkplaats aan de Sluitersdijk 32 in Hengelo, bedienen wij onze klanten en relaties als het om verkoop, lease, onderhoud en reparatie van "VW"bedrijfswagens gaat!
Zowel de ZZP als de MKB, kennen ons Bedrijfswagencenter.

Wij willen dat u zich bij ons thuis voelt. Daarom streven wij naast optimale service en kwaliteit, naar een prettige vriendelijke en persoonlijke benadering. Onze verkoopadviseurs kunnen u van advies voorzien als het om Financial/Operational-lease, Zakelijke investeringen en "zakelijke"belasting voordelen.gaat. Onze monteurs zijn, elk voor zich, Volkswagen Bedrijfswagen specialisten die goed om kunnen gaan met de modernste testapparatuur, en staan garant voor veel veilige kilometers. Wij willen dan ook samen met u vol vertrouwen de toekomst tegemoet gaan.

Uiteraard kunnen wij elk merk of model bedrijfswagen leveren, onderhouden en repareren!

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 15:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Bedrijfswagens Twente

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Hengelo? Bedrijfswagens Twente is een OSW erkende auto opkoper in Hengelo. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Bedrijfswagens Twente zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Bedrijfswagens Twente in Hengelo brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)