bijvelt-van-de-ven-17a5278750b0063e2d525b2983d4dec2.png

Bijvelt van de Ven

OSW erkende auto inkoper in Moergestel
Welkom bij Auto- en Scooterbedrijf Bijvelt van de Ven.

Opgericht in 1974 door Bart Bijvelt en Ruud van de Ven, en in 2010 overgenomen door Rob van Assouw, zijn wij u als universeel Auto- en Scooterbedrijf graag van dienst in onze prachtige showroom en efficiënt ingerichte werkplaats.
Wij zijn al sinds 1975 Bovag aangesloten voor de autobranche en sinds 1996 ook voor de gemotoriseerde tweewielers. Voor de scooters zijn wij een SRN (Scooter Recycling Nederland) innamepunt. Dit is een initiatief van RAI Vereniging en Bovag.
Tevens zijn wij RDW erkend en gemachtigd om onze voorraad auto’s en scooters te naam te stellen en te vrijwaren.

Wij doen in verkoop, reparatie/onderhoud van zowel nieuwe auto's als occasions, motorscooters, scooters, Atv/Quads, weg/off road motoren en elektrische voertuigen.

We verwelkomen u graag in ons bedrijf met een correcte service en persoonlijk contact

Openingstijden

Maandag
08:15 - 18:00
Dinsdag
08:15 - 18:00
Woensdag
08:15 - 18:00
Donderdag
08:15 - 18:00
Vrijdag
08:15 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 15:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Bijvelt van de Ven

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Moergestel? Bijvelt van de Ven is een OSW erkende auto opkoper in Moergestel. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Bijvelt van de Ven zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Bijvelt van de Ven in Moergestel brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)