bikexperience-a77e30e8f808d86b5fc86bc918de2317.png

Bikexperience

OSW erkende motor inkoper in Amsterdam
Bij ons kunt u terecht voor grote en kleine beurten, speciaal onderhoud en schadereparaties.
Wanneer reparatie van een onderdeel niet mogelijk blijkt of te duur wordt, zal het vervangen moeten worden. MAAR, kunnen we het herstellen op een goede manier, die goedkoper is dan een nieuw onderdeel, dan zullen we dat zeker doen! Het is in ieder geval van belang dat we samen precies bepalen wat er gebeurt. Zo kom je nooit voor onverwachte gebeurtenissen en kosten te staan.

Voor grote revisie en/of restauratie projecten hebben we speciale tarieven. Dat kan een oldtimer van een liefhebber zijn, maar het kan ook een in puin gedraaid race blok van een lokale "Valentino Rossi" zijn. Dit soort 'grote' projecten doen wij het liefst in de winter, dan hebben wij de tijd om het mooi te maken en kun jij in het voorjaar weer lekker rijden. Wij maken wel onderscheid tussen oldtimers en oude brikken (pekelfietsen). Brikken zijn geen oldtimers, die zijn meestal gewoon 'old'.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 16:30
Zondag
Gesloten

Je motor verkopen aan Bikexperience

Wil je, je motor verkopen aan een RDW erkende motor inkoper in Amsterdam? Bikexperience is een OSW erkende motor opkoper in Amsterdam. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Bikexperience zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de motor worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de motor ook bij Bikexperience in Amsterdam brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)