Bikexperience

Tt. Vasumweg
1033 MV Amsterdam


Over Bikexperience uit Amsterdam

Bij ons kunt u terecht voor grote en kleine beurten, speciaal onderhoud en schadereparaties.
Wanneer reparatie van een onderdeel niet mogelijk blijkt of te duur wordt, zal het vervangen moeten worden. MAAR, kunnen we het herstellen op een goede manier, die goedkoper is dan een nieuw onderdeel, dan zullen we dat zeker doen! Het is in ieder geval van belang dat we samen precies bepalen wat er gebeurt. Zo kom je nooit voor onverwachte gebeurtenissen en kosten te staan.

Voor grote revisie en/of restauratie projecten hebben we speciale tarieven. Dat kan een oldtimer van een liefhebber zijn, maar het kan ook een in puin gedraaid race blok van een lokale "Valentino Rossi" zijn. Dit soort 'grote' projecten doen wij het liefst in de winter, dan hebben wij de tijd om het mooi te maken en kun jij in het voorjaar weer lekker rijden. Wij maken wel onderscheid tussen oldtimers en oude brikken (pekelfietsen). Brikken zijn geen oldtimers, die zijn meestal gewoon 'old'.


Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00-18:00
Woensdag 09:00-18:00
Donderdag 09:00-18:00
Vrijdag 09:00-18:00
Zaterdag 10:00-16:30
Zondag Gesloten

Uw motor verkopen aan een RDW en OSW erkende motor opkoper? Bikexperience uit Amsterdam is een door OSW erkende motor inkoper. Via OSW kunt u veilig, vertrouwd en zorgeloos uw motor verkopen.Snel en veilig uw occasion verkopen

Zorgeloos en snel uw voertuig aanmelden
Vergelijkbare bedrijven in de buurt


Zoek een bedrijf Zoek een occasion
Auto verkopen Motor verkopen Caravan verkopen Camper verkopen