bleeker-motoren-3340a5f6c4e802273cd3cc4df4978cd3.png

Bleeker Motoren

OSW erkende auto inkoper in Zwaag
Bleeker Motoren is in 2016 al 31 jaar dé absolute specialist van Yamaha en BMW en we onderhouden elk merk motor. Wij gaan vanaf heden weer nieuwe Yamaha's verkopen en hebben de MT-07 en MT-09 voorradig, plus minimaal 50 recent gebruikte motoren. Allemaal met Bovag garantie. Wij zijn een bedrijf waar vlot gewerkt wordt en afspraken altijd nagekomen worden. .

Onze allround monteurs zijn zeer ervaren en kunnen reparaties voor elk merk snel en goed uitvoeren. Met onze Texa Computer kunnen wij tevens alle storingen uitlezen en oplossen. Bij hoge kosten bellen wij altijd. Ook voor schade-expertise bent u bij ons aan het goede adres. Wij zijn aangesloten bij alle verzekeringsmaatschappijen en repareren onder Bovag voorwaarden. Wanneer u zelf niet in de gelegenheid bent de motor langs te brengen voor onderhoud, is het geen probleem deze door ons op te laten halen.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Bleeker Motoren

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Zwaag? Bleeker Motoren is een OSW erkende auto opkoper in Zwaag. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Bleeker Motoren zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Bleeker Motoren in Zwaag brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)