bonekamp-trading-5cc8532d105745252a2dc943f5134d77.png

bonekamp-trading

OSW erkende auto inkoper in Heemskerk
Zoals zo veel grote uitvindingen die ons leven veraangenamen, speelde het 'toeval' een grote rol bij het ontstaan van Landrover. Om dit te begrijpen, moeten we terug naar het jaar 1947. We zien Maurice Wilks, een van de directeuren van het toenmalige Rover-concern, converseren met zijn broer Spencer. Onderwerp van hun gesprek is Maurice's Jeep, een gehavende Willy's, achtergelaten door het Amerikaanse leger. Maurice is gehecht geraakt aan de auto. De Yank blijkt namelijk prima te voldoen bij allerlei praktische klussen op zijn landgoed in Anglesay. De technisch directeur maakt zich echter zorgen om de opvolging van zijn 'allrounder'. Weegt af wat hij zou moeten doen. Het verkrijgen van reserve-onderdelen is inmiddels al een ingewikkelde klus. Een nieuwe Amerikaan kopen? Dat stuit de op-en-top Engelse automaker tegen zijn borst. Maar wat dan? Een Engelse equivalent aanschaffen is evenmin een alternatief, omdat dit eenvoudigweg niet bestaat. 'A British vehicle for the land; A land-Rover!' Plots zagen de 'Wilks brothers' het gat in de markt!

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan bonekamp-trading

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Heemskerk? bonekamp-trading is een OSW erkende auto opkoper in Heemskerk. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. bonekamp-trading zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij bonekamp-trading in Heemskerk brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)