bosch-car-service-eegdeman-055966992be2d223d75544e7b27f6909.jpg

Bosch Car Service Eegdeman

OSW erkende auto inkoper in Haastrecht
Autobedrijf Marcel Eegdeman is al ruim 85 jaar een onafhankelijk BOVAG autobedrijf. Bovag autobedrijf Marcel Eegdeman is een gezellig familiebedrijf dat sinds 1931 uitgegroeid is tot een bekende en betrouwbare garage in de Krimpenerwaard. Wij hebben onze kleinschalige en flexibele karakter weten te behouden. Voor het waarborgen van kwaliteit en kennis van alle automerken, hebben wij ons reeds 20 jaar geleden aangesloten bij Bosch Car Service. Hiermee blijven wij up to date bij de snelle ontwikkeling in autoland en voldoen hiermee aan de kwaliteitseisen van de landelijke leasemaatschappijen. Wij repareren en onderhouden alle merken personenauto’s en bedrijfswagens voor bedrijven, leasemaatschappijen en particulieren.

Openingstijden

Maandag
07:30 - 17:30
Dinsdag
07:30 - 17:30
Woensdag
07:30 - 17:30
Donderdag
07:30 - 17:30
Vrijdag
07:30 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Bosch Car Service Eegdeman

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Haastrecht? Bosch Car Service Eegdeman is een OSW erkende auto opkoper in Haastrecht. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Bosch Car Service Eegdeman zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Bosch Car Service Eegdeman in Haastrecht brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)