buitenweg-volvo-baarn-98c7fa93c47d132b6b7cfd11b788366e.png

Buitenweg Volvo Baarn

OSW erkende auto inkoper in Baarn
Buitenweg is in 1895 opgericht in De Bilt als fabrikant van Rijtuigen. Vanaf dat moment zijn wij met hart en ziel bezig met mobiliteit. We hebben dus ruim 117 jaar ervaring, de laatste 60 jaar ook als Volvo-dealer. Alleen dat al maakt ons uniek in autoland.

Een hedendaags dealerbedrijf is veel meer dan een verkooppunt en een adres voor service en onderhoud. Iedere Volvo-rijder is anders en daar proberen wij zo goed mogelijk op in te spelen. U vindt dat terug in de grote variatie aan mogelijkheden die wij voor u beschikbaar hebben. Zoals bijvoorbeeld onderhoud aan uw auto in 1 uur tijd. Wij laten dan twee technici tegelijk aan uw auto werken, terwijl u wacht in onze mooie loungeruimte. Of zoals de speciale korting die wij verlenen bij reparaties aan auto’s die ouder dan 8 jaar zijn, ook uw klassieke Volvo komt hiervoor in aanmerking! Daarbij bieden wij aantrekkelijke servicecontracten; gemak tegen concurrerende prijzen.

Openingstijden

Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Buitenweg Volvo Baarn

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Baarn? Buitenweg Volvo Baarn is een OSW erkende auto opkoper in Baarn. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Buitenweg Volvo Baarn zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Buitenweg Volvo Baarn in Baarn brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)